“Woondromen” zijn persoonlijk en voor iedereen anders. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

WnS Architecten realiseert exclusieve woningen door heel Nederland. Wij geloven in totaal ontwerpen, waarin gebouw, interieur en tuin samen komen. Zij completeren elkaar en zorgen voor de totaalbeleving.

Laat u inspireren. PORTFOLIO >>

105

villa's gerealiseerd

Beleving

WnS Architecten zal niet gewoon een woning voor u ontwerpen, maar wij nemen u mee in het avontuur van een eigen huis bouwen. Wij luisteren, stellen de juiste vragen en zorgen voor inspiratie. Wij leven ons in, om zodoende de juiste snaar te raken en te komen tot een geweldig ontwerp voor uw huis. Vaak hebben onze klanten al een beeld van wat ze zouden willen, maar toch weten wij hen steeds weer te verrassen.

Ontwerpen is persoonlijk, creëert emotie en is altijd weer anders. Anders doordat onze klanten allemaal anders zijn. Ieder met zijn eigen woonbeleving, maar allemaal met een droom. Die droom kunnen wij verwezenlijken.

Wij ontzorgen, begeleiden en inspireren

Persoonlijke aanpak

De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. In onze persoonlijke aanpak bouwen we graag een goede relatie op met onze opdrachtgevers. Gedurende het gehele bouwproject willen wij uw sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon zijn en zullen we uw belangen behartigen in het behalen van het optimale eindresultaat. Wij ontzorgen, begeleiden en inspireren u gedurende het gehele proces. Tevens leren wij u hoe het bouwen van een huis in zijn werk gaat.

Ons stappenplan

1. Intakegesprek

Het eerste gesprek vindt plaats bij ons op kantoor, met één van onze architecten. Wij vernemen dan graag wat uw wensen en ideeën zijn voor de te realiseren villa.

2. Schetsontwerp

Op basis van uw woonwensen, de bouwregels en uw budget wordt er door WnS Architecten een eerste ontwerp voor uw villa ontworpen. Middels plattegronden en impressies wordt de villa gevisualiseerd.

3. Ontwerpfase

Schetsontwerp wordt verder uitgewerkt en gefinetuned in overleg met de klant. Welstand, constructeur en energie-adviseur worden betrokken bij de plannen. Uiteindelijk leidt dit tot een Definitief Ontwerp.

4. Omgevingsvergunning

Plannen worden gereed gemaakt voor indiening aanvraag Omgevingsvergunning (bouwaanvraag). De procedure bij de gemeente wordt in gang gezet en zal voor een reguliere aanvraag circa 8 weken in beslag nemen.

5. Prijs- en Contractvorming

In deze fase zullen prijzen bij aannemer(s) opgevraagd worden. Dit kan middels een aanbestedingsprocedure of in bouwteam. Tekeningen worden aangevuld met een Technische Omschrijving.

6. Werkvoorbereidingsfase

Voor de bouw van de woning zal de aannemer zijn werkvoorbereiding opstarten. WnS Architecten verzorgt dan de werktekeningen voor de aannemer.

7. Bouwbegeleiding

Gedurende de bouwperiode zal WnS Architecten de bouw begeleiden en toezicht houden op de kwaliteit van het project. Via een digitaal systeem houdt u inzicht in het proces en de genomen stappen.

3D visualisaties

Wat is er nu leuker dan uw toekomstige woning in 3D te laten zien aan familie, vrienden en collega’s? Met de BIMx modellen van WnS Architecten heeft u uw project altijd onder handbereik op uw mobiele telefoon of tablet.

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons WoonDroom magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

    Ik wil teruggebeld wordenIk wil een vrijblijvende afspraak maken