Uw bedrijfspand is een weerspiegeling van de bedrijfsidentiteit. Als ondernemer bent u altijd bezig om uw bedrijf te optimaliseren. Dit kan zijn door groei en expansie, of het implementeren van de laatste innovaties in het werkproces. Hoe dan ook zal het bedrijfspand daar in mee moeten groeien. Het kan zijn dat het bestaande pand een vernieuwde uitstraling nodig heeft, of het pand moet verduurzaamt worden voor een beter rendement en tevreden medewerkers. Maar het kan ook zijn dat er een nieuw bedrijfspand moeten komen voor de meest optimale bedrijfsvoering en uitstraling. Wij kunnen u op de juiste wijze adviseren en denken graag met u mee.

Laat u inspireren. PORTFOLIO >>

Investeren in de toekomst van uw bedrijf

Even kennis maken

WnS Architecten komt graag op uw bedrijfslocatie kennismaken. Juist om te ervaren en te begrijpen hoe uw bedrijf nu functioneert en te luisteren met welke ideeën u speelt. Op deze manier kunnen wij u gericht op weg helpen met het inzichtelijk maken van de te ondernemen stappen, mogelijkheden en kosten. In een vervolggesprek bij ons op kantoor lichten wij dit toe, en nemen we u verder mee in ons mooie werkveld, waarin we dagelijks met veel aandacht en toewijding aan uiteenlopende plannen werken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Haalbaarheidsstudie

Middels een haalbaarheidsstudie kunnen wij inzichtelijk maken welke bouwopties er mogelijk zijn. Dit kan betrekking hebben op een uitbreiding van het bestaande pand, maar het kan ook zijn dat u een kavel op het oog heeft en wilt weten wat u op de locatie kan realiseren.

Architectonisch Ontwerp

Na een inventarisatie van uw wensen maken wij een ontwerp voor de verbouwingen of de totale nieuwbouw. Dit maatwerk ontwerp is ruimte-effectief, logistiek optimaal en heeft natuurlijk karakter.

Huisstijl

Wij zorgen voor herkenning en de juiste uitstraling van winkelketens en ondernemers met meerdere panden. Wij creëren een nieuwe huisstijl en voeren deze door over de vastgoedportefeuille.

Interieur Ontwerp

Het interieur bepaalt de werksfeer in het pand. De afwerking van de wanden, vloeren en plafonds in combinatie met de juiste verlichting, dragen allemaal bij aan het welzijn van uw personeel. Wij adviseren u graag bij een restyling of herindeling van een bestaand pand. Bij nieuwbouw maken wij een compleet interieurplan dat past bij uw bedrijf.

Vergunningen

Voor het (ver)bouwen van uw bedrijfspand zullen diverse vergunningen benodigd zijn. Wij kunnen u bijstaan in het aanvragen van de benodigde vergunning voor uw bouwplannen. Tevens verzorgen wij de bijbehorende tekeningen en berekeningen en de communicatie met de diverse instanties.

Projectmanagement

Wij begeleiden en ontzorgen u van eerste schets tot en met oplevering. Als ondernemer bent u druk met het runnen van uw eigen bedrijf. Wij nemen u het werk uit handen en zijn de spin in het web. Wij checken, bewaken en communiceren met de uitvoerende partijen.

Directievoering

Wij controleren de bouw en borgen daarmee de kwaliteit van de realisatie. We zorgen dat alles in de geest van het ontwerp wordt uitgevoerd en planningen worden nagekomen. Beoordelen meer- en minderwerk en verzorgen de oplevering.

Logistiek & Efficiëntie

Voor het functioneren van een bedrijf zijn logistiek en efficiëntie van levensbelang. WnS architecten heeft veel ervaring met gecombineerde bedrijfspanden, waarin zowel kantoor als werkplaats en magazijn worden vormgegeven. In deze vaak industriële  werkomgevingen zijn logistiek en efficiënt ruimtegebruik erg belangrijk, zowel in als om het pand. Wij laten vormgeving en logistiek naadloos bij elkaar komen in onze  ontwerpen.

Energie, Duurzaam en BENG

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouw plannen bijna energie neutraal zijn. BENG staat voor ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’. Vanaf de ontwerpfase wordt er met elkaar al kritisch gekeken naar energieverbruik en de materiaalkeuzes. Een groot deel heeft te maken met de installaties die we in het plan willen gaan toepassen. In onze werkwijze schuift onze deskundige energieadviseur al vroeg aan. Op deze manier krijgt u een geïntegreerd duurzaam ontwerp.

3D visualisaties/BIM

Middels 3D visualisaties brengen wij onze ontwerpen tot leven. Zo maken wij de plannen tastbaar en inzichtelijk. De visualisaties kunnen van zowel het exterieur als interieur gemaakt worden. Op kantoor lopen wij samen met u door het pand, waardoor er een goed beeld ontstaat van de nieuwe ruimten. Met de BIMx modellen van WnS Architecten heeft u uw project altijd onder handbereik op uw mobiele telefoon of tablet.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

    Ik wil teruggebeld wordenIk wil een vrijblijvende afspraak maken