'Kavels 't Suyt 2'

In Waddinxveen zijn diverse bouwkavels in de  verkoop.  In de nieuwe woonwijk T Suyt 2 wordt een prachtige duurzame woonbuurt gerealialseerd. Er is veel ruimte voor wonen in het groen, met zelf een plukbos. Hier uw droomhuis realiseren?

Het kavelaanbod

Een droomhuis bouwen is meestal een ‘Once in a lifetime’ ervaring. Dan wilt u dit proces in vertrouwde handen geven. Een prachtig ontwerp laten maken  én u  laten ontzorgen in alles rondom bouwen en inrichten van uw droomhuis.

‘Kavels ’t Suyt’ bestaat uit  in totaal 39 zelfbouwkavels. Voor fase 1 zijn er 15 luxe vrije kavels in de verkoop met oppervlaktes van circa 418 tot 788 m². Daarnaast zijn er langs de rand 10 bouwkavels in de verkoop om 2-onder-een-kap te kunnen bouwen. De kaveloppervlakte variëreert hier van 293 tot 450 m². Een únieke kans om samen te bouwen, of met meerdere generaties bij elkaar te kunnen gaan wonen.

De kavels gaan gefaseerd in verkoop. Verkoopfase 1 is NU gestart en inschrijven kan tot 8 juli 2024.

Klik voor meer informatie over dit project.

 

kavel waddinxveen

Uw woondroom in Waddinxveen realiseren?

“Woondromen” zijn persoonlijk en voor iedereen anders. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

Zoek u een betrokken architect met kennis van zaken en die u kan verwonderen? Neem vrijblijvend CONTACT met ons op om kennis te maken.

Bekijk onze inspirerende  PORTFOLIO>>

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons WoonDroom magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.