'Kavels Rotterdam Nesselande, 's-Gravenland' en Park16Hoven

Nesselande

In de woonwijk Nesselande in Rotterdam zijn diverse vrije bouwkavels in de verkoop. Fraai gelegen aan het water met veel vormvrijheid. WnS architecten heeft hier al meerdere villa’s gerealiseerd.

Heeft u een kavel bemachtigd? Een architect kan u het gehele traject begeleiden, adviseren bij alle keuzes die gemaakt moeten worden en alles naar wens ontwerpen. Wij hebben alle vakkennis in huis zodat u weloverwogen uw eigen keuzes kunt maken,

’s Gravenland

In 2024 komen er ook kavels beschikbaar in de woonwijk ’s Gravenland. Het voordeel hier is dat dit géen grootschalige nieuwbouwontwikkeling is, maar er nieuwe woningen gebouwd mogen worden in het bestaande landelijke lint. Je weet dus vooraf hoe je komt te wonen.

Park 16 Hoven

Ook in de nieuwe woonwijk Park16Hoven in Rotterdam zijn bouwkavels in de verkoop. In deelgebied de Rietzoom liggen de kavels aan diverse hofjes en knusse woonstraatjes.

Gaat u uw droomhuis realiseren? Wij staan u graag bij.

Procedure en kavelaanbod

In de gemeente Rotterdam kunt u op véle locaties u bouwplan geheel vergunningsvrij realiseren. Mits het plan binnen de gestelde regels past. Wij zijn gecertificeerd als Architect Aan Zet en toetsen het plan zelf. Dit betekend dat er geen traditionele vergunningsprocedure doorlopen hoeft te worden bij de gemeente Rotterdam.

Of de locatie waar u wilt bouwen of verbouwen hiervoor in aanmerking komt? Wij vertellen u er graag meer over.

Klik hier voor meer informatie over beschikbare kavels .

 

Uw woondroom in Rotterdam realiseren?

“Woondromen” zijn voor iedereen anders. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat u inspireren. PORTFOLIO>>

Meld u nu aan voor ons kenniscafé op 22 mei 2024!

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons WoonDroom magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.

Herenstraat 12
2291BG Wateringen