'Goedland, Wilgenrijk Maassluis'

Wilgenrijk is een prachtig ontwikkelingsgebied in de omgeving van Rotterdam. De landelijke kwaliteiten van Midden-Delfland en Maassluis worden hier samengebracht. De buurt wordt per eiland ontwikkeld en ademd hierdoor kleinschaligheid en veel variatie uit.

In Wilgenrijk zijn vrije kavels in verkoop, waaronder in het plangebied Goedland Blikveld. En dit zal niet het laatste gebied zijn waar vrij gebouwd kan worden.

Het kavelaanbod

Een droomhuis bouwen is meestal een ‘Once in a lifetime’ ervaring. Dan wilt u dit proces in vertrouwde handen geven. Een prachtig ontwerp laten maken  én u volledig laten ontzorgen in alles wat er bij bouwen en inrichten van een droomhuis komt kijken. Dat kunnen wij en doen dit al ruim 15 jaar en in 2023 leveren we alweer het 100-ste huis op!

Klik hier voor meer informatie over dit gebied.

 

Uw woondroom in Wilgenrijk realiseren?

“Woondromen” zijn persoonlijk en voor iedereen anders. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat u inspireren. PORTFOLIO>>

Meld u nu aan voor ons kenniscafe "Eigen huis bouwen"op 15 november 2023, 19.00u

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons Woondroom Magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.

Herenstraat 12
2291BG Wateringen