'Kavels Achter De Duinen'

Aan de kust tussen Den Haag en Monster zijn nieuwe bouwkavels in de  verkoop. De oppervlakte variëert tussen de en 350 en 450 vierkante meter. Hier uw droomhuis realiseren? Wie hier gaat wonen heeft altijd een vakantiegevoel. De sfeer in de wijk en de prachtige natuur rondom maakt deze woonplek uniek.

Het kavelaanbod

Een droomhuis bouwen is meestal een ‘Once in a lifetime’ ervaring. Dan wilt u dit proces in vertrouwde handen geven. Een prachtig ontwerp laten maken  én u volledig laten ontzorgen in alles wat er bij bouwen en inrichten van een droomhuis komt kijken. Dat kunnen wij en doen dit al ruim 15 jaar en in 2023 leveren we alweer het 100-ste huis op!

‘Kavels Achter de Duinen’ bestaat uit 60 zelfbouwkavels met oppervlakten van circa 350 tot 450 m². De kavels gaan gefaseerd in verkoop. Verkoopfase 2 is NU gestart en telt 9 nieuwbouw kavels.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

 

Uw woondroom in Monster realiseren?

“Woondromen” zijn persoonlijk en voor iedereen anders. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat u inspireren. PORTFOLIO>>

Meld u nu aan voor ons kenniscafé 'Eigen huis bouwen' op 15 november 2023, om 19.00u

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons Woondroom Magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.

Herenstraat 12
2291BG Wateringen