'Ackerswoude, Pijnacker'

In de wijk Ackerswoude zijn er aan de Brinklande momenteel 6 vrije kavels in verkoop. De kavelgrootte variëert van 495m2 tot 352m2. De kavels vormen samen een hofje, centraal gelegen in de woonwijk. De lokatie ligt nabij het centrum van Pijnacker.

Inschrijven kan tot 12mei 2023. Er zal een loting plaatsvinden. Meer informatie kunt u opvragen via kavelteam@pijnackernootdorp.nl.

Het kavelaanbod

Een droomhuis bouwen is meestal een ‘Once in a lifetime’ ervaring. Dan wilt u dit proces in vertrouwde handen geven. Een prachtig ontwerp laten maken  én u volledig laten ontzorgen in alles wat er bij bouwen en inrichten van een droomhuis komt kijken.

Dat kunnen wij en doen dit al ruim 15 jaar. In de afgelope jaren hebben we ook droomhuizen in Ackerswoude en de gemeente Pijnacker gerealiseerd.

Klik hier voor meer informatie over dit gebied.

 

Meld u nu aan voor ons Kenniscafé 'Eigen huis bouwen' op 21 juni!

Uw woondroom in Ackerswoude realiseren?

“Woondromen” zijn persoonlijk. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat u inspireren. PORTFOLIO>>

Meld u nu aan voor ons kenniscafé 'Eigen huis bouwen' op 15 november 2023, om 19.00u

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons Woondroom Magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.

Herenstraat 12
2291BG Wateringen