Laat u inspireren voor het vernieuwen van uw bedrijfspand.

Uw bedrijfspand weerspiegelt de identiteit van uw onderneming. Als ondernemer bent u voortdurend bezig met het optimaliseren van uw bedrijf, of dit nu door groei, expansie of de implementatie van de nieuwste innovaties in uw werkprocessen zijn. Uw bedrijfspand moet deze ontwikkelingen kunnen volgen.

Dit kan betekenen dat uw bestaande pand gerenoveerd moet worden, of dat het pand verduurzaamd moet worden voor een beter rendement en tevreden medewerkers. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een geheel nieuw bedrijfspand te bouwen voor de meest optimale bedrijfsvoering en uitstraling.

Wij staan klaar om u deskundig advies te geven en denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Investeren in de toekomst is investeren in uw bedrijfspand

Maak kennis met onze aanpak: Bedrijfspand bouwen

WnS Architecten komt graag naar uw bedrijfslocatie voor een kennismaking. We willen ervaren en begrijpen hoe uw bedrijf momenteel functioneert en luisteren naar de ideeën die u heeft. Op deze manier kunnen we u gericht helpen met het inzichtelijk maken van de te ondernemen stappen, mogelijkheden en kosten.

Tijdens een vervolggesprek bij ons op kantoor lichten we dit verder toe. We nemen u mee in ons werkveld, waarin we dagelijks met veel aandacht en toewijding aan uiteenlopende plannen werken. Zo kunnen wij u optimaal helpen bij het bouwen van een nieuw bedrijfspand, of het verduurzamen van het huidige pand. Daarnaast nemen wij ook de terreininrichting en het interieurontwerp mee, zodat dit aansluit bij het nieuwe bedrijfspand.

Hoe kunnen wij u helpen met het realiseren van een nieuw bedrijfspand

Haalbaarheidsstudie

Middels een haalbaarheidsstudie kunnen wij inzichtelijk maken welke bouwopties er mogelijk zijn. Dit kan betrekking hebben op een uitbreiding van het bestaande pand, maar het kan ook zijn dat u een kavel op het oog heeft en wilt weten wat u op de locatie kan realiseren.

Architectonisch Ontwerp

Na een inventarisatie van uw wensen maken wij een ontwerp voor de verbouwingen of de totale nieuwbouw. Dit maatwerk ontwerp is ruimte-effectief, logistiek optimaal en heeft natuurlijk karakter.

Huisstijl

Wij zorgen voor herkenning en de juiste uitstraling van winkelketens en ondernemers met meerdere panden. Wij creëren een nieuwe huisstijl en voeren deze door over de vastgoedportefeuille.

Interieur Ontwerp

Het interieur bepaalt de werksfeer in het pand. De afwerking van de wanden, vloeren en plafonds in combinatie met de juiste verlichting, dragen allemaal bij aan het welzijn van uw personeel. Wij adviseren u graag bij een restyling of herindeling van een bestaand pand. Bij nieuwbouw maken wij een compleet interieurplan dat past bij uw bedrijf.

Vergunningen

Voor het (ver)bouwen van uw bedrijfspand zullen diverse vergunningen benodigd zijn. Wij kunnen u bijstaan in het aanvragen van de benodigde vergunning voor uw bouwplannen. Tevens verzorgen wij de bijbehorende tekeningen en berekeningen en de communicatie met de diverse instanties.

Projectmanagement

Wij begeleiden en ontzorgen u van eerste schets tot en met oplevering. Als ondernemer bent u druk met het runnen van uw eigen bedrijf. Wij nemen u het werk uit handen en zijn de spin in het web. Wij checken, bewaken en communiceren met de uitvoerende partijen.

Directievoering

Wij controleren de bouw en borgen daarmee de kwaliteit van de realisatie. We zorgen dat alles in de geest van het ontwerp wordt uitgevoerd en planningen worden nagekomen. Beoordelen meer- en minderwerk en verzorgen de oplevering.

Efficiëntie binnen uw bedrijfspand

WnS Architecten heeft ruime ervaring met het ontwerpen van gecombineerde bedrijfspanden, waarin kantoor, werkplaats en magazijn naadloos samenkomen. In deze vaak industriële werkomgevingen zijn logistiek en efficiënt ruimtegebruik essentieel, zowel binnen als rondom het pand.

Onze ontwerpen integreren vormgeving en logistiek op een perfecte manier, zodat uw bedrijf optimaal kan functioneren.

bedrijfspand kantoor bedrijfshuisvesting Syrah 2020

Energie, Duurzaamheid & BENG

Bij WnS Architecten zijn alle nieuwbouwplannen gericht op “Bijna Energie Neutraal” (BENG). Tijdens het ontwerpen kijken we kritisch naar het energieverbruik en maken we met de klant bewuste materiaalkeuzes. Onze deskundige energieadviseur sluit al vroeg aan om mee te denken over de installaties die in het plan worden toegepast. Op deze manier streven we naar een geïntegreerd duurzaam ontwerp.

3D visualisatie | Virtual Reality | BIM

Bij WnS Architecten brengen we onze ontwerpen tot leven door middel van 3D visualisaties. Hierdoor maken we uw plannen tastbaar en inzichtelijk. We creëren visualisaties voor zowel het interieur als exterieur van uw bedrijfspand. Op ons kantoor lopen we samen met u door het pand aan de hand van deze visualisaties, zodat u een helder beeld krijgt van de nieuwe ruimten.

Met onze geavanceerde BIM modellen heeft u altijd toegang tot uw project op uw mobiele telefoon of tablet, waardoor u continu het laatste ontwerp bij het de hand heeft.

BIM staat voor Building Information Model. Al het tekenwerk is geschikt om 3D met adviseurs uit te wisselen. Door deze manier van werken wordt de foutmarge in de uitvoering verkleind.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

    Ik wil teruggebeld wordenIk wil een vrijblijvende afspraak maken