Wij geloven in totaal ontwerpen, waarin gebouw, interieur en buitenruimte samen komen. Zo creëren wij een totaalbeleving en realiseren wij uw woon- en werkdromen.

Leven in je eigen woondroom

Inspirerende bedrijfsruimtes

Samen architectuur bouwen

Ontwerpen gaat om goed luisteren, het stellen van de juiste vragen en het oproepen van het juiste gevoel.

Het was woensdag 22mei weer een geslaagde avond! We hebben veel vragen kunnen beantwoorden rondom…

Lees meer

De bouw en inrichting van dit bedrijfspand in Pijnacker voor de OBS-groep wordt bijna opgeleverd….

Lees meer

WnS architecten organiseert  22 mei ‘Kenniscafé – Eigen huis bouwen’. Tijdens deze informele avond maken…

Lees meer

Kwaliteit

Door het hoge detail-en uitwerkingsniveau in de plannen van WnS Architecten, wordt de uiteindelijke kwaliteit van het project grotendeels bepaald. Details bepalen de sfeer, uitstraling, onderhoudsgevoeligheid, duurzaamheid en prijs van het project.

Financieel inzicht

Elk project heeft een budget. Middels investeringsoverzichten maakt WnS Architecten inzichtelijk wat de te verwachte kosten zijn. Dit geeft een reëel beeld waardoor men niet voor verrassingen komt te staan. Weet waarvoor je betaalt.

Energie en duurzaamheid

Energie en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers bij elk project. Energiezuinigheid, circulariteit en bouwmethoden hebben onze aandacht. Voor alle energievraagstukken schuift onze energie-adviseur aan voor een deskundig advies.

3D/BIM

Wat is er nu leuker dan uw toekomstige woning of bedrijfsruimte in 3D te laten zien aan familie, vrienden en collega’s? Met de BIMx modellen van WnS Architecten heeft u uw project altijd onder handbereik van uw mobiele telefoon of tablet.

Ontzorgen

Met ons netwerk van geselecteerde bedrijven en leveranciers kunnen wij u compleet ontzorgen. Of het nu gaat om de bouw of inrichting van uw project, een fraaie tuin, het comfort of wensen rondom duurzaamheid, wij regelen het voor u.

Creativiteit

Inlevend vermogen in u als klant is de kern van al onze ontwerpen. Creativiteit uit zich in architectuur en stijl, maar ook in gevoel en logisch nadenken. Altijd de grens opzoeken en soms er over heen. Daag ons uit, wij gaan iedere uitdaging aan.

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons WoonDroom magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

    Ik wil teruggebeld wordenIk wil een vrijblijvende afspraak maken