'Ackerswoude, Pijnacker'

In de wijk Ackerswoude is er aan de Brinklande momenteel nog 1 vrije kavel in verkoop. De kavelgrootte is 600m2. De kavels vormen samen een hofje, centraal gelegen in de woonwijk. De lokatie ligt nabij het centrum van Pijnacker.

Zoekt u een kavel in de gemeente Pijnacker – Nootdorp. Meer informatie kunt u navragen op  kavelteam@pijnackernootdorp.nl.

Het kavelaanbod

Een droomhuis bouwen is meestal een ‘Once in a lifetime’ ervaring. Dan wilt u dit proces in vertrouwde handen geven. Een prachtig ontwerp laten maken  én u volledig laten ontzorgen in alles wat er bij bouwen en inrichten van een droomhuis komt kijken.

Dat kunnen wij en doen dit al ruim 15 jaar. In de afgelope jaren hebben we ook droomhuizen in Ackerswoude en de gemeente Pijnacker gerealiseerd.

 

 

Uw woondroom in Ackerswoude realiseren?

“Woondromen” zijn persoonlijk. Wonen is beleven, thuiskomen en een gevoel van veiligheid. Wij vertalen uw woondroom naar een exclusief ontwerp en creëren daarmee samen met u uw eigen woonbeleving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat u inspireren. PORTFOLIO>>

Meld u nu aan voor ons kenniscafé 'Eigen huis bouwen' op 22 mei 2024, om 19.30u

Ontvang het gratis Woondroom Magazine van WnS Architecten

Nieuwbouw, verbouw of renovatieplannen? Vraag ons WoonDroom magazine aan voor inspiratie en bruikbare tips. Ook maakt u kennis met ons bureau.

Herenstraat 12
2291BG Wateringen